Three big principles have guided the project :
• a global landscape integration of the whole building plot ;
• an implantation that integrates the slope of the field, maintaining a volume in adequation with the environment built in ground + 1 ;
• the location of the assisted living residence close to the houses and the rest home near the hockey field and the Wavre lane.

  • Localisation: Perwez
  • Programme: ALR of 20 lits
  • Surface: 2.046 m²
  • Année: In progress
  • Stade: Construction
  • Association: DDV sprl
  • Marché: Public
  • Maître d’ouvrage: CHAPITRE XII VAL D'ORBAIS
  • Divers: Low energy: K25

The project plans the implantation of two separate building on the site : one for the rest home and one for the assisted living residence. The residence enjoys private gardens and is also connected to the rest home's gardens. A gallery integrated in the slope of the field ensure a connexion with the rest home for the residents and the personnel.

< >